Upcoming workshops and seminars

Lyckas med er förändring med hjälp av förankring! 

13/3 9:30-12.00

OM HUR MAN SKAPAR EN SMIDIG FÖRÄNDRINGSPROCESS

DSC_0536.JPG

70% av alla förändringsprocesser strandar! Vill du komma ifrån detta? Skapa möjligheter genom förankring i alla led och använd enkla metoder för att folk inte ska hamna på efterkälken. När var och en vet varför, hur och när, kommer utvecklingen gå framåt i just den takt som fungerar för er.

Vi tar upp hur vårt tänkande påverkar en förändringsprocess och vilka metoder som följer hur hjärnan fungerar och därför ger bäst resultat. Genom att ta tillvara varje persons expertis och motivation slipper ni också den stora bromsen i processen.

En lösningsinriktad utvärdering för handlingsplanen framåt.

Hämta din gratisbiljett här

Rekrytera på kompetens - inte magkänsla!

De flesta intervjubedömningar är baserade på omedvetna beslut. Dags att ta kontroll över dina tankar och göra mer medvetna val?

Du får lära dig att använda en bedömningsmall (SOLO) som visar på kopplingen mellan intervjusvar och kompetensnivå (de två första workshoparna). 

litenagg.jpg

De två sista workshoparna jobbar vi med sorteringsfilter (baserade på hur hjärnan sorterar information) och hur dessa kan hjälpa dig att både hitta rätt kompetens och skapa välfungerande team.

 

28/2; 7/3; 18/4 och 9/5

9.00-12.00 på Media Evolution

Anmälan här