Upcoming workshops and seminars

Lyckas med er förändring med hjälp av förankring! 

13/3 9:30-12.00

OM HUR MAN SKAPAR EN SMIDIG FÖRÄNDRINGSPROCESS

DSC_0536.JPG

70% av alla förändringsprocesser strandar! Vill du komma ifrån detta? Skapa möjligheter genom förankring i alla led och använd enkla metoder för att folk inte ska hamna på efterkälken. När var och en vet varför, hur och när, kommer utvecklingen gå framåt i just den takt som fungerar för er.

Vi tar upp hur vårt tänkande påverkar en förändringsprocess och vilka metoder som följer hur hjärnan fungerar och därför ger bäst resultat. Genom att ta tillvara varje persons expertis och motivation slipper ni också den stora bromsen i processen.

En lösningsinriktad utvärdering för handlingsplanen framåt.

Hämta din gratisbiljett här

Rekrytera på kompetens - inte magkänsla!

De flesta intervjubedömningar är baserade på omedvetna beslut. Dags att ta kontroll över dina tankar och göra mer medvetna val?

Du får lära dig att använda en bedömningsmall (SOLO) som visar på kopplingen mellan intervjusvar och kompetensnivå (de två första workshoparna). 

litenagg.jpg

De två sista workshoparna jobbar vi med sorteringsfilter (baserade på hur hjärnan sorterar information) och hur dessa kan hjälpa dig att både hitta rätt kompetens och skapa välfungerande team.

 

28/2; 7/3; 18/4 och 9/5

9.00-12.00 på Media Evolution

Anmälan här

Learn how to lead modern meetings!

pingvin.jpg

SKAPA KREATIVA MÖTEN DÄR ALLA KOMMER TILL TALS OCH SOM GER KONKRETA RESULTAT

Presentation in English here

Att leda diskussioner kräver ett öppet sinne kombinerat med ett fokus på struktur – och så behöver du vara en fena på att läsa människor! Här tränar vi på verktygen som hjälper dig.

Lär dig välja mötesmetod efter funktion, metoder för att stimulera kreativitet, hur man ser till att alla kommer till tals och hur man går från del till hel och tillbaks igen. Vi tränar också på De Bono teknik – att ta ett ämne i taget.

En serie på sex halvdagar så att du hinner utveckla alla metoder du behöver. Workshoparna kommer att använda svenska och/eller engelska beroende på deltagarnas preferenser.

25/1; 15/2; 22/3; 26/4; 9/5 och 14/6

9.00-12.00 På Media Evolution

Anmäl dig här